ads
Kártyahosszabbítás vagy Zuglókártya vásárlás egyszerűen!
MIRE HASZNÁLHATÓ A ZUGLÓKÁRTYA?

ZUGLÓKÁRTYA TÁJÉKOZTATÓ KISFILM
A 2009-ben indított Zuglókártya Közösségi Programot a Magyar Kedvezményhálózat működteti. A Zuglókártya kifejezi a Kártya Birtokosának zuglói identitását, a XIV. kerületi lakosok közösségéhez való tartozást.
A Zuglókártya használatának célja sokrétű, funkcióit tekintve az egyedi vonalkóddal és plasztikkártya esetén NFC technológiával alkalmas társasházi/hivatali beléptetésre; önkormányzati segélyezésre/támogatások kezelésére; balesetbiztosítási kártya (Zuglókártya-csomag vásárlása esetén), továbbá azonnali vásárlási kedvezmények igénybevételére jogosít. 

AZONNALI VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK
A Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel ellátott Zuglókártya felmutatásával bizonyos szolgáltatásokhoz vagy termékekhez Zuglóban és országszerte kártyabirtokosként kedvezményesen juthat hozzá. Az elfogadóhelyek között mozi, játszóházak, könyvesboltok, éttermek, cukrászdák, szabadidő- és sportolási lehetőségek, egészségvédelmi, szépségipari, műszaki, háztartási és számos más egyéb Partnerüzlet is megtalálható. Az ajánlatok között a kedvezmény.HU oldalon elérhető kereső segítségével tetszőlegesen válogathatsz. A Zuglókártya elfogadóhelyek és a Partner Ajánlatok köre folyamatosan megújul.

 

ads