ads ads
Kártyahosszabbítás vagy Zuglókártya vásárlás egyszerűen!
MIRE HASZNÁLHATÓ A ZUGLÓKÁRTYA?

ZUGLÓKÁRTYA TÁJÉKOZTATÓ KISFILM IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG
A 2009-ben indított Zuglókártya Közösségi Program kifejezi a Kártya Birtokosának zuglói identitását, a XIV. kerületi lakosok közösségéhez való tartozást. A Zuglókártya használatának célja sokrétű, funkcióit tekintve az egyedi vonalkóddal és plasztikkártya esetén NFC technológiával alkalmas társasházi/hivatali beléptetésre; önkormányzati segélyezésre/támogatások kezelésére, továbbá azonnali vásárlási kedvezmények igénybevételére jogosít. 
A Magyar Kedvezményhálózat védjeggyel ellátott Zuglókártya felmutatásával bizonyos szolgáltatásokhoz vagy termékekhez Zuglóban és országszerte kártyabirtokosként kedvezményesen juthat hozzá.

Vásárlási kedvezmények megtekintése ide kattintva a kedvezmény.HU oldalon!

Az elfogadóhelyek között mozi, játszóházak, könyvesboltok, éttermek, cukrászdák, szabadidő- és sportolási lehetőségek, egészségvédelmi, szépségipari, műszaki, háztartási és számos más egyéb Partnerüzlet is megtalálható.

Az ajánlatok között a kedvezmény.HU oldalon elérhető kereső segítségével tetszőlegesen válogathatsz. A Zuglókártya elfogadóhelyek és a Partner Ajánlatok köre folyamatosan megújul.

 

ads